Որոնում
Դրական
Բացասական
Валерия Павлова
5 կարծիքներ
Ռամենը պարզվեց, որ ուղիղ ձեվավոր է. արգանակը հաստ է, բուրավետ, առանց ավելորդ աղի, արիշտա առաձգական, ես դա սիրում եմ: Խնդրել է անել մի քիչ ավելի կծու, եւ ինձ իսկապես ճշգրտվել է ճաշակի, այլ ոչ թե ինչպես է ցանկի մեջ. Մթնոլորտը հանգիստ է, երաժշտությունը հազիվ լսելի-նստած մենակ սեղանի շուրջ, եւ դա լավ է, շատ հարմարավետ. Միակ բանը, որ զարմացրեց, այն է, որ մատուցումը կոմպակտ տեսք ունի, բայց իրականում շատ հագեցնող է: Գոհ դուրս եկավ)
21 նոյեմբեր 2025, պաշտոնական պատասխան
…
Ангелина Н.
23 կարծիքներ
Все очень вкусно и обслуживание на высшем уровне )
31 հոկտեմբեր 2025, պաշտոնական պատասխան
Спасибо большое за ваш отзыв! 💛 Нам очень приятно, что вам всё понравилось. Будем рады видеть вас снова! 🍜
Артур М
67 կարծիքներ
Очень понравился ресторан в лице дружелюбного персонала (хостес, официанты) и вкусными, сытными блюдами. В зале чисто, уютно, стильно, современно. Ресторан находится в самом центре армянской столицы. 📍 За три блюда на двоих заплатил ~11000 драм (2340 рублей). Очень даже демократично. Рекомендую! 👍🏻🤤🍱🥢🍛🇯🇵🇦🇲🇷🇺
ИП
Ирина Пастухова
4 կարծիքներ
Вкусное местечко , рядом с кинотеатром. Приветливый персонал, стоики на улицы -отдельный восторг! Спасибо вам
ЮП
Юлия Польская
33 կարծիքներ
Уютный интерьер, быстрое и приятное обслуживание, действительно очень вкусный рамен. Да вообще всё понравилось - гедза, моти, напитки
Denis Anatolev
172 կարծիքներ
Довольно неплохая рамённая! Острые супы идеальной остроты. Хрустящие баклажаны получается достаточно хорошим, но не всегда) Сет моти понравился разнообразием вкусов. Лимонады - отличные
Լիցենզային պայմանագիր
գաղտնիության քաղաքականություն