Որոնում
Բացասական
MI
Mane Isayan
1 կարծիք
I had an amazing experience here! The staff are so lovely and welcoming, and they truly make you feel comfortable. Special thanks for SNS manicure.
SG
Shogher Grigoryan
1 կարծիք
Очень хороший и супер салон в центре города.
HA
Hasmik Adamyan
1 կարծիք
Լավագույն գեղեցկության կենտրոնը Երևանի կենտրոնում։ Բարձրակարգ սպասարկում և հիանալի մթնոլորտ, որտեղ ոչ թե ծառաբություն ես ստանում , այլ վայելում ես այն։ Վստահաբար խորհուրդ եմ տալիս օգտվել🤍🤍🤍
Կարդալ ամբողջը
LX
Lili Xudoyan
Vonc em sirum Agapi Mou- n ev ir aznakazmy❤️
NS
Nazeli Sardaryan
1 կարծիք
Հիանալի գեղեցկության աշխարհ, պրոֆեսիոնալ մասնագետներ և մաքուր միջավայր։ Եթե փնտրում եք որակ, ճաշակ և ուշադրություն մանրուքների նկատմամբ, ապա սա հենց այդ վայրն է։
Կարդալ ամբողջը
MN
Maria Nazarian
1 կարծիք
Բարցրակարք սպասարկում հմուտ մասնաքետներ հեանալի վայր ինձ համար 🤍
Լիցենզային պայմանագիր
գաղտնիության քաղաքականություն